KiCK HD
 
 
 
 
2160
LiVE TV | LiVE RADiO | LiVE NEWS | LiVE BET
 
 
 
 
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ 5/21/2018

Απαράδεκτη χαρακτήρισαν σχεδόν όλοι οι Έλληνες την άνανδρη επίθεση από πόντιους κατά την διάρκεια εκδήλωσης τους για την γενοκτονία τους, στον ηλικιωμένο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη.

 
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ 5/20/2018

Δικό τους δημιούργημα το παραδικαστικό σύστημα, η διαπλοκή με τα ΜΜΕ, οι κουμπάροι, οι Τσοχατζόπουλος, Χριστοφοράκος, Μαντέλης, Τσουκάτος, Παπακωνσταντίνου, Παπαγεωργόπουλος, Παπαντωνίου και οι «10 Παπασταύρου». Δικά τους τα υποβρύχια, η Siemens, τα «μαύρα ταμεία», οι Offshore. Δικά τους τα αδήλωτα του πόθεν έσχες, τα θαλασσοδάνεια των 400 εκατομμυρίων, τα ξεχασμένα στικάκια και τα δάνεια «μπαλόνια». Τώρα βέβαια, δική τους και η Novartis.

 
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ! 5/17/2018

Ο Ρώσος ηγέτης τα έχωσε στο Ισλάμ και ξεσπαθώνει κατά του ισλαμικού φονταμενταλισμού και μιλάει ξεκάθαρα για τις διώξεις που υφίστανται οι Χριστιανοί σε όλες τις χώρες που ελέγχονται από μουσουλμάνους:.« Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να ζήσει όπως θέλει », κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει τους κανόνες του και τον τρόπο ζωής του στους άλλους. « Δεν μπορείτε να επιβάλλετε τους δικούς σας κανόνες (νόμους της Σαρία) σε μια κουλτούρα που δεν είναι δική σας ». Για το λόγο αυτό ο Πούτιν συμβουλεύει τους μουσουλμάνους και τους πρόσφυγες να πάνε στη Σαουδική Αραβία ή στο… Ιράν, όπου εκεί «οι ριζοσπαστικές τους πεποιθήσεις θεωρούνται κανόνας».

 
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΚΝΩΝ 5/4/2018

Για άλλη μια φορά σε μεγάλη καθυστέρηση τα επιδόματα τέκνων τα οποία από δίμηνο !!! ...πηγαίνουν στο τετράμηνο !!! ...και εάν πληρωθούν !!!??? Η κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζεται !!!

 
ΕΛΛΑΔΑ 3/15/2018

Οχυρώνεται ο Έβρος και τα νησιά μας με βαρύ οπλισμό και είμαστε έτοιμοι για όλα.

 
ΑΣΕΠ 3/8/2018

Ύποπτοι διορισμοί σε δήμους κτλ με χειραγώγηση του ΑΣΕΠ.

 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 3/8/2018

Τα στημένα παιχνίδια δίνουν και παίρνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλες τις κατηγορίες με φαινόμενα ομάδων όπου έχουν στην περιοχή τους 2 και 3000 κατοίκους και μηδενικά έσοδα... να " επιβιώνουν " στην Super και στην Football league καθώς και στην Γ' εθνική.

 
ΕΡΤ 3/8/2018

Ο Μητσι...χώστας είναι η νέα εκπομπή της ΕΡΤ που έχει σπάσει όλα τα νούμερα τηλεθέασης ... καθώς την παρακολουθούν όλοι οι εργαζόμενοι της ...μόνο !!! Κόστος 200000 ευρώ !!!

 
ΣΚΑΝΔΑΛΑ 3/8/2018

Δίνουν και παίρνουν τα σκάνδαλα σε όλη την χώρα και όποια πέτρα και εάν σηκώσουν βρίσκουν και μια νέα παρανομία.

 
ΕΛΛΑΔΑ 3/8/2018

Σε κάθε δήμο δεν υπάρχουν διασκορπισμένοι χώροι αναψυχής, γήπεδα, πάρκινγκ κτλ και εαν υπάρχουν τα έχουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο και κάθε οικόπεδο, αλάνα κτλ τα χτίζουν με σχολεία παίρνοντας την ανάλογη μίζα.

 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 3/3/2018

Ανύπαρκτοι και ανεύθυνοι σχεδόν όλοι οι διευθυντές των σχολείων σε κρούσματα βίας τα οποία αντί να τα καταγγείλουν άμεσα ... προσπαθούν δυστυχώς να τα κουκουλώσουν με ψέμματα για να μην δυσφημιστούν τα σχολεία τους και η εικόνα τους με τραγικές συνέπειες σε ορισμένες περιπτώσεις όπως και στην περίπτωση του άτυχου Γιακουμάκη.

 
       

 

 

  Copyright © KiCK HD international - All rights reserved Created by iNET